About

Agustin Moreaux föddes i Cordoba, Argentina, 1982.

Efter sin Master of Arts och lärarexamen på Cordoba University undervisade han konst och var även en aktiv och välrenommerad konstnär med flertalet konstutställningar.

2005 kom Agustin till Stockholm och 2 år efter började han att arbeta som scenograf. Han har arbetat med reklamfilm, musikvideor, konstprojekt, drama och teater. Bland uppdragsgivarna finns bl. a. Traktor, Hobby Film, Palladium Film, Filmbyus och Robinovich.

Agustin är även en av skaparna bakom det audiovisuella projektet Iamamiwhoami. Ett till en början YouTube-baserat projekt som blev ett viralt-fenomen och rönte stora framgångar över hela världen. Med projektets live-framträdanden har han även turnerat i Europa.

2013 gjorde han scenografin för både långfilmen Vi (regi Mani Maserat) samt den prisbelönade kortfilmen Djur jag dödade förra sommaren (regi Gustav Danielsson).

2014 ledde han som produktionsdesigner ett team av scenografer, rekvisitörer, kostymörer och make-up artister i skapandet av succéserien Jordskott (producerat av Palladium Fiction).